Ενοικιάζεται διαμέρισμα στον 1ο όροφο κτιρίου της δεκαετίας του 1970, επί της οδού Ζαρίφη, μόλις ένα τετράγωνο από τη λεωφόρο Αλεξάνδρας, σε ήσυχο σημείο της περιοχής Γκύζη. 

Το ακίνητο έχει συνολική επιφάνεια 75 τ.μ. Διαθέτει λειτουργική και ευέλικτη διαρρύθμιση και αποτελείται από χώρο εισόδου που οδηγεί σε ευρύχωρο καθιστικό και μία κρεβατοκάμαρα, με δυνατότητα διαμόρφωσης δεύτερης.

Όλοι οι παραπάνω χώροι έχουν πρόσβαση σε μπαλκόνι στην πρόσοψη του κτιρίου.

Επιπλέον, περιλαμβάνει κουζίνα και λουτρό με φυσικό φωτισμό και αερισμό μέσω φωτεινού ακάλυπτου χώρου, καθώς και μπαλκόνι στο πίσω μέρος.

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, με άριστα διατηρημένα δάπεδα – αυθεντικό μωσαϊκό και ξύλινα παρκέ σε σχέδιο ψαροκόκαλο – και διαθέτει πόρτα ασφαλείας.

Η τοποθεσία του είναι ιδιαίτερα προνομιακή, με άμεση πρόσβαση σε μέσα μαζικής μεταφοράς (σε απόσταση 2΄), καταστήματα καθημερινής εξυπηρέτησης και σούπερ μάρκετ, ενώ απέχει μόλις 10΄ με τα πόδια από τον σταθμό μετρό των Αμπελοκήπων.

Η εγγύτητα στα Δικαστήρια Ευελπίδων και στο Εφετείο το καθιστά ιδανική επιλογή τόσο για κατοικία όσο και για επαγγελματική χρήση. 

Τιμή: 
750€
Τύπος Ακινήτου: 
Διαμέρισμα
Προσανατολισμός: 
Δυτικός
Εμβαδό (τ.μ): 
75
Όροφος: 
1
Επίπεδα: 
1
Σαλόνια: 
2
Υ/δ: 
1
Κουζίνες: 
1
Μπάνια: 
1
WC: 
0
Θέρμανση: 
Κεντρική
Μέσο θέρμανσης: 
Πετρέλαιο
Θέσεις στάθμευσης: 
0
Έτος κατασκευής: 
1970
Ενεργειακή κλάση: 
Ζ
Ασανσέρ
Πόρτα ασφαλείας
Προσόψεως
Διαμπερές
Βαμμένο
Στείλτε μας το μήνυμα σας
Κλείστε ένα ραντεβού
i
Όνομα *(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομα σας
Επώνυμο *(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε το επώνυμο σας
Email *(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε το email σας
Τηλ. επικοινωνίας *(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε το τηλέφωνο σας
Μήνυμα *(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε το μήνυμα σας
Υποχρεωτικό πεδίο
ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Φωτογραφίες

23 Φωτογραφίες
Επικοινωνήστε μαζί μας για να λύσουμε όποια απορία ή να κανονίσουμε συνάντηση.
Copyright © 2026 Kroikos. All rights reserved