ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ Μεζονέτα 312 τμ, 4 επιπέδων με κήπο. Η μεζονέτα είναι υπό κατασκευή σε κοινό οικόπεδο 640τμ με έτερη μεζονέτα back to back. Ιδανική τοποθεσία καθώς συνδιάζει ήσυχη τοποθεσία και εγγύτητα με πλατεία, αγορά και σχολεία.

To ισόγειο 104 τμ αποτελείται από 17 τμ είσοδο χωλ, 58 τμ γωνιακό καθιστικό διπλού ύψους με τζάκι και έξοδο στον κήπο, τραπεζαρία, 17 τμ ανεξάρτητη κουζίνα και καθημερινό καθιστικό (breakfast nook), wc επισκεπτών, ασανσέρ και εσωτερική σκάλα που συνδέουν όλα τα επίπεδα.

Ο 1ος όροφος 74 τμ. αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, το ένα  24 τμ με en suite μπάνιο και γκαρνταρόμπα, δεύτερο υπνοδωμάτιο 14 τμ., ανεξάρτητο μπάνιο και 4 τμ λινοθήκη. Υπάρχει η δυνατότητα μείωσης του διπλού ύψους του καθιστικού του ισογείου ούτως ώστε να δημιουργηθεί χώρος 14 τμ για χρήση γραφείου ή καθιστικού.

Ο 2ος όροφος 63 τμ. αποτελείται από επίσης 2 υπνοδωμάτια, το ένα master 33 τμ. με ensuite λουτρό, γκαρνταρόμπα και τζακούζι και το δεύτερο 15 τμ με λουτρό και λινοθήκη.

Το Υπόγειο 71 τμ. διαθέτει 30 τμ. play room, 2 αποθήκες, αποθήκη καυσίμων και λεβητοστάσιο, Μηχανοστάσιο και ασανσέρ. Συνδέεται με διάδρομο με το κοινόχρηστο στεγασμένο γκαράζ 252 τ.μ. στο οποίο υπάρχει αποκλειστική χρήση 3 θέσεων parking για την εξωτερική μεζονέτα και 4 θέσεων parking για την εσωτερική.

Δίνεται επίσης η δυνατότητα «κλεισίματος» τμήματος του γκαράζ ούτως ώστε να δημιουργηθεί για κάθε μεζονέτα 1 επιπλέον δωμάτιο 20 τ.μ.

Υπάρχουν σωληνώσεις φυσικού αερίου. Η μηχανολογική μελέτη προβλέπει κεντρικό κλιματισμό με αντλία θερμότητας και ενδοδαπέδια θέρμανση με αντλία θερμότητας και φυσικό αέριο.

Δίδεται επίσης η δυνατότητα αγοράς στην παρούσα ημιτελή κατάσταση του ακινήτου (επιχρίσματα – υδραυλικά) στην τιμή των 950.000

Τιμή: 
950.000€
Τύπος Ακινήτου: 
Μεζονέτα
Προσανατολισμός: 
Ανατολικοδυτικός
Εμβαδό (τ.μ): 
312
Επίπεδα: 
3
Σαλόνια: 
1
Υ/δ: 
4
Κουζίνες: 
1
Μπάνια: 
4
WC: 
1
Θέρμανση: 
Αυτόνομη
Μέσο θέρμανσης: 
Φυσικό Αέριο
Θέσεις στάθμευσης: 
4
Έτος κατασκευής: 
2021
Τζάκι
Κήπος
Αποθήκη
Κλιματισμός
Ιδιόκτητη ταράτσα
Θέα
Συναγερμός
Ασανσέρ
Πόρτα ασφαλείας
Εσωτερική σκάλα
Νεόδμητο
Βεράντα
Playroom
Ρετιρέ
Προσόψεως
Επενδυτικό
Ημιτελές
Ενδοδαπέδια θέρμανση
Τέντες
Διπλά τζάμια
Σίτες
Βαμμένο
Στείλτε μας το μήνυμα σας
Κλείστε ένα ραντεβού
i
Όνομα *(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομα σας
Επώνυμο *(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε το επώνυμο σας
Email *(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε το email σας
Τηλ. επικοινωνίας *(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε το τηλέφωνο σας
Μήνυμα *(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε το μήνυμα σας
Υποχρεωτικό πεδίο
ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Φωτογραφίες

19 Φωτογραφίες
Επικοινωνήστε μαζί μας για να λύσουμε όποια απορία ή να κανονίσουμε συνάντηση.
Copyright © 2021 Kroikos. All rights reserved