Μοναστηρακι-Αγια Ειρηνη, λοφτ 128 τμ στο 3ο οροφο με κοινοχρηστη ταρατσα και θεα. Πληρως ανακατασκευασμενο το 2013 το οροφοδιαμερισμα αυτο βρισκεται στην αναγενημμενη περιοχη της Αγιας Ειρηνης.

Η ανακαινιση εγινε με σεβασμο στο αρχικο σχεδιασμο των 1950's οποτε και η περιοχη στεγαζε βιοτεχνιες σε μεγαλους ανοιχτους χωρους που πλεον μετατρεπονται σε λοφτ. Το συγκεκριμενο ακινητο εκσυγχρονιστηκε πληρως με τοποθετηση δρυινου πατωματος σε ολη του την επιφανεια, μετατροπη των μπανιων ειτε με γκρι ανοιχτες ορθομαρμαρωσεις ειτε με τσιμεντοκονια.

Τα πολλα τζαμια και οι χαμηλες δομησεις γυρω της πολυκατοικιας εξασφαλιζουν αυξημενη φωτεινοτητα. Υπαρχει και open laundry area, αυτονομη θερμανση με φυσικο αεριο. Απο την διαμορφωμενη ταρατσα, της ιδιας επιφανειας περιπου (130 τμ), βλεπει κανεις τον Λυκαβηττο, τον Υμηττο και στην ακρη ενα κομματι της Ακροπολης.

Τιμή: 
580.000€
Τύπος Ακινήτου: 
Διαμέρισμα
Προσανατολισμός: 
Βορειοανατολικός
Εμβαδό (τ.μ): 
127
Όροφος: 
3
Επίπεδα: 
1
Σαλόνια: 
1
Υ/δ: 
1
Κουζίνες: 
1
Μπάνια: 
2
WC: 
0
Θέρμανση: 
Αυτόνομη
Μέσο θέρμανσης: 
Φυσικό Αέριο
Θέσεις στάθμευσης: 
0
Έτος κατασκευής: 
1945
Κλιματισμός
Θέα
Ασανσέρ
Πόρτα ασφαλείας
Ανακαινισμένο
Γωνιακό
Προσόψεως
Διαμπερές
Επενδυτικό
Βαμμένο
Επαγγελματική χρήση
Στείλτε μας το μήνυμα σας
Κλείστε ένα ραντεβού
i
Όνομα *(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομα σας
Επώνυμο *(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε το επώνυμο σας
Email *(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε το email σας
Τηλ. επικοινωνίας *(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε το τηλέφωνο σας
Μήνυμα *(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε το μήνυμα σας
Υποχρεωτικό πεδίο
ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Φωτογραφίες

25 Φωτογραφίες
Επικοινωνήστε μαζί μας για να λύσουμε όποια απορία ή να κανονίσουμε συνάντηση.
Copyright © 2023 Kroikos. All rights reserved