Μοναδικό γωνιακό τριώροφο νεοκλασσικό/διατηρητέο κτήριο. Έχει χαρακτηριστεί ως νεότερο μνημείο και έργο τέχνης από το Υπουργείο Πολιτισμού σαν ενα από τα ωραιότερα νεοκλασσικά σπίτια της περιοχής των Εξαρχείων.

Με συνολική επιφάνεια 465 τ.μ., το κτήριο αποτελείται από τρεις ορόφους διαμορφωμένους σε ανεξάρτητα διαμερίσματα με ξεχωριστές εισόδους, εσωτερική αυλή και ταράτσα 40 τ.μ., με δυνατότητα δημιουργίας αυτοτελούς δώματος ή στεγασμένης πέργκολας. Μετά την ανακατασκευή και ριζική ανακάινιση του ακινήτου, ο κάθε όροφος είναι ανεξάρτητος σε θέρμανση, υδροδότηση και ηλεκτροδότηση.

Το ισόγειο 105 τ.μ. αποτελείται από μεγάλη κουζίνα, άνετο καθιστικό και μπάνιο, καθώς και ένα υπνοδωμάτιο και walk-in closet. Ο πρώτος και δευτερος όροφος 160 τετραγωνικών διαθέτουν έκαστος δύο υπνοδωμάτια με ξύλινα πατώματα, άνετες κουζίνες υψηλής αισθητικής, σαλόνι/τραπεζαρία, μπάνιο και W/C. Οι όροφοι έχουν πρόσβαση σε μπαλκόνια με περίτεχνα σφυρήλατα κάγκελα.

Τα τρία επίπεδα επικοινωνούν μεταξύ τους με εντυπωσιακή σκάλα αποτελούμενη από μονοκόμματους όγκους μαρμάρου και σφυρήλατα κάγκελα. Η οροφή της εισόδου κοσμείται από νεοαναγεννησιακή ζωγραφική σύνθεση, όπως και η είσοδος του δεύτερου ορόφου. Η πέτρινη τοιχοποιία του κτηρίου είναι εμφανής στους εσωτερικούς χώρους του και εξαιρετικά αρμολογημένη.

Το κτήριο διαθέτει εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού και υπάρχει δυνατότητα κατασκευής ασανσέρ στην αυλή με πρόσβαση στους τρεις ορόφους και την ταράτσα.

Μία σπάνια ευκαιρία απόκτησης ενός μοναδικού ακινήτου με ατελείωτες δυνατότητες.

Τιμή: 
2.350.000€
Τύπος Ακινήτου: 
Κτίριο
Προσανατολισμός: 
Δυτικός
Εμβαδό (τ.μ): 
465
Επίπεδα: 
3
Σαλόνια: 
3
Υ/δ: 
7
Κουζίνες: 
3
Μπάνια: 
3
WC: 
2
Θέρμανση: 
Αυτόνομη
Μέσο θέρμανσης: 
Φυσικό Αέριο
Θέσεις στάθμευσης: 
0
Έτος κατασκευής: 
1905
Κήπος
Αποθήκη
Κλιματισμός
Ιδιόκτητη ταράτσα
Πόρτα ασφαλείας
Ανακαινισμένο
Εσωτερική σκάλα
Βεράντα
Γωνιακό
Προσόψεως
Διαμπερές
Διπλά τζάμια
Σίτες
Στείλτε μας το μήνυμα σας
Κλείστε ένα ραντεβού
i
Όνομα *(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομα σας
Επώνυμο *(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε το επώνυμο σας
Email *(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε το email σας
Τηλ. επικοινωνίας *(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε το τηλέφωνο σας
Μήνυμα *(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε το μήνυμα σας
Υποχρεωτικό πεδίο
ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Επικοινωνήστε μαζί μας για να λύσουμε όποια απορία ή να κανονίσουμε συνάντηση.
Copyright © 2024 Kroikos. All rights reserved